Laat de mannen maar komen!

Veel vrouwen zien het niet zitten om zelf een man te versieren. Het geheim zit er in dat je hem zover moet krijgen dat hij naar jou komt. Probeer de volgende tips eens om hem te laten weten dat zijn gezelschap op prijs wordt gesteld.

 

– Iedereen heeft een openingszin nodig als excuus om met iemand in contact te komen. Een leeg glas is zo een goed excuus.

– Het is een goed idee om op te vallen. Met iets opvallends creëer je altijd een openingszin. Denk hierbij aan een T-shirt met een opvallende tekst of tekening, een leuke ketting of jas.

– Als je met een groep vriendinnen uit gaat, zorg er dan voor dat je af en toe alleen bent: ga alleen een drankje halen aan de bar, ga naar het toilet alleen of zonder je even af met een vriendin. Kies dan geen verbitterde vriendin die net een relatie beëindigt heeft, die jaagt je nieuwe prooi onmiddellijk de deur uit.

– Hou ruimte zodat iemand bij je kan komen. Ga dus niet in een hoekje zitten of ga niet met je rug tegen de muur zitten met een tafel voor je. Kies ook voor een plek van waaruit je de ruimte kan zien.

– Maak oogcontact. Laat je blik op je uitverkorene rusten en laat die daar ook even. Pas als hij naar jou kijkt, kijk je weg. Herhaal dit een aantal keren zodat hij niet denkt dat het toevallig was. Wanneer je contact hebt, kan je er een lach aan vastkoppelen: de uitnodiging voor hem om met zijn openingszin te komen.

This entry was posted in afspraakje, alleen zijn, single, vrienden, vrijgezel and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *