Wat zegt lichaamstaal?

Wat zegt lichaamstaal over de manier waarop hij je handen vasthoudt?

1….verstrengelt hij zijn vingers tussen de jouwe.

Jullie vingers die in elkaar verstrengeld zitten weerspiegelen mooi hoe hij met jou een geheel wil vormen. Hij wil elke millimeter van je hand voelen en zowel fysiek als emotioneel met jou verbonden zijn. Verwacht je maar aan wat intimiteit.

2….gaat hij voor een standaard handpalm-tegen-handpalm.

Hij toont graag zijn affectie en hij aanvaardt je zoals je bent. Houdt hij zijn palm naar voor gericht, dan ziet hij je als een evenwaardige partner. Zorgt hij er anderzijds voor dat zijn palm naar achter gericht is, kan dat wijzen op een controle-freaky karaktertrek. Let ook op zijn kracht. Is zijn grip stevig maar niet verpletterend, dan is hij waarschijnlijk niet uit op macht over jou. Hoed je voor een greep die bijna je bloedcirculatie verhindert. Mogelijk wil hij dan de touwtjes in handen hebben.

3….grijpt hij naar je vingertoppen.

Een twijfelachtige aanraking als deze kan maar één ding betekenen: hij is bang om te close te worden. Hij is waarschijnlijk niet klaar om met jou een langdurige relatie op te bouwen. Een andere verklaring is dat hij zeer onzeker is over zichzelf, zijn gevoelens of zelfs jouw gevoelens voor hem. Probeer er achter te komen wat hem dwarszit.

This entry was posted in afspraakje, lichaamstaal and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *