Daten voor Dummies (1)

Nog niet lang single of net al te lang naar je zin en je hebt eindelijk jezelf overtuigd dat online daten misschien wel eens jouw kans op een nieuwe liefde kan vergroten. Maar hoe gaat dat en hoe doe je dat, zo van achter je pc een partner vinden?

Momenteel zijn twee mensen op she.be in hetzelfde avontuur gestapt als jij. Zij hebben zichzelf voorgenomen om tegen Valentijn iemand te vinden. Hun verhaal lees je op www.she.be/nl/jij. Uiteraard zorgt Parship ervoor dat ze goed gecoacht worden en daarom heb ik minstens een keer per week telefonisch contact met hen  (of meer als ze dat willen). Dan kunnen ze hun vragen, bemerkingen en ergernissen kwijt en kunnen ze rekenen op handige tips om hun datingkansen te verhogen.

Jullie kunnen de tips uiteraard terug vinden in hun zoektocht op she.be en hier op dit blog geef ik ze ook mee:

1) Vul je profiel helemaal in.

Je kan moeilijk enige sympathie of interesse voelen voor iemand die alleen heeft ingevuld hoe oud hij/zij is en dat hij/zij graag gaat eten. daarmee weet je niets en kan je dus ook moeilijk een gesprek mee aanknopen.

2) Als je je profiel invult, maak het dan persoonlijk genoeg

Wil dat zeggen dat je profiel een half dagboek moet worden? Nee. Maar je moet het wel persoonlijk maken. Schrijf niet:

Ik ga graag uit eten.

Iedereen gaat al wel eens graag uit eten. Dat is niets nieuws, daar prikkel je niemand mee. Probeer eens te schrijven waarom je graag uit gaat eten en maak het thema ook persoonlijker.

In het gezelschap van vrienden schuif ik mijn benen graag onder tafel in een Italiaans restaurant. Genieten van een eenvoudige maar eerlijke keuken, vol verse ingrediënten met een goed glas wijn, daar sluit ik graag mijn drukke werkweek mee af

Nu heb je gezegd dat je een sociaal leven belangrijk vindt, dat je een drukke job hebt, dat je houdt van eenvoudige gerechten, dat je houdt van de Italiaanse keuken, …

Volgende keer: tips drie en vier!

 

 

This entry was posted in alleen zijn, online daten, profiel, single and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *