Daar zijn ze dan: de feesten

Is het zielig om de feesten alleen door te brengen? Sommige singles vinden van wel, anderen van niet. Voor diegene die het wat moeilijk hebben met deze periode : tips!

Ondertussen kregen jullie al vier tips, hier is nummer vijf.

Geniet van je alleen zijn.

Staar je toch niet blind op al die koppels die op de kerstmarkt hand in hand de kraampjes afgaan. Het lijkt allemaal zo veel leuker met twee, toch zijn er ook nadelen aan verbonden. De meeste singles vergeten ook wel dat feestdagen verplichtte familiebezoekjes met zich meebrengen. En wanneer je een partner hebt, moet je het aantal bezoekjes maal twee doen. Met wat geluk schiet je op met je schoonfamilie, maar dat kan uiteraard ook anders uitdraaien.

Voor singles die liever niet alleen feesten en ook geen zin hebben om met een hoop andere koppels mee aan tafel te schuiven, bestaan er speciale singlefeesten. Het concept is eenvoudig: er wordt een activiteit georganiseerd, je schrijft je in en gaat. De keuze is erg groot: samen kerstmis vieren met een etentje, een kookcurus, initiatie, salsadansen, een kerstwandeling, samen de kerstmarkt bezoeken, …of gewoon dansen!

Veel plezier!

This entry was posted in Andere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *