Daten en apps

Een van de tips die vaak aan vrouwen gegeven wordt om te ontsnappen aan een slechte date is dat ze een vriendin laten bellen, een uurtje na je date begonnen is. Door een codewoord te gebruiken weet je vriendin of ze voor jou een smoes moet verzinnen dat je kan vertrekken of dat je net de rest van de avond wil gerust gelaten worden. Maar uiteraard is iemand al slim genoeg geweest om hiervoor een heuse app uit te werken: de ‘Bad Date Rescue App’. Deze app is zo realistisch dat je date zich helemaal niet bewust is van de ontsnappingsroute die je gebruikt.

 

Je kan de app zo instellen dat een vooraf opgenomen gesprekje, je date verstoort. Hiervoor kan je elke naam uit je contactenlijst selecteren. Zo kan je to horen krijgen dat je buurvrouw met een lek zit dat ze maar niet gestopt krijgt, je zus haar vliezen zijn gebroken en elk moment moet bevallen of je mama je belt om te zeggen dat ze de digicorder maar niet aan de praat krijgt. En ja, het is net papa’s favoriete programma op tv en je weet toch hoe lastig hij wordt als hij het mist. Dus kan je niet even langskomen om het in orde te maken?

Stel dat je date wel een succes is, kan je  de app met een klik annuleren en als je de Bad Date Rescue App vergeet vooraf te programmeren,  kan je rekenen op de ‘5 second rescue call’ voor een ontsnappingsmanoeuvre op de laatste minuut.

En wanneer toneelspelen niet je beste talent is, kan je gebruik maken van hun eigenste stappenplan. Een stem legt je stukje voor stukje uit wat je moet doen en hoe je je moet gedragen terwijl je zogezegd een belangrijk telefoontje krijgt. Je krijgt zelfs guidelines over hoe je je mimiek moet veranderen om geloofwaardig over te komen.

Wat je wel niet mag vergeten is je telefoon op stil te zetten. Want stel dat jij een echt telefoontje krijgt op de moent je zogezegd een belangrijke telefoon krijgt… dan val je wel even door de mand!

 

Bron Daily Mail

 

 

This entry was posted in Andere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.