Wat je niet moet vragen aan een man tijdens een eerste date

Eerlijkheid duurt het langst, maar er zijn ook vragen die je gewoon niet moet stellen. Zowel mannen als vrouwen willen de eerste date liever niet over een aantal thema’s praten of gaan liever een aantal vragen uit de weg.  De meeste mannen houden er niet echt van om tijdens een eerste date uitvoerig te praten over de toekomst.  Ze willen het liever hebben over hier en nu en richten zich op de ontmoeting zelf.

Als je dat als vrouw in je achterhoofd houdt, kan je dus maar beter de volgende vragen vermijden:

1. Hoeveel andere vrouwen zie je nog?

Ga er niet van uit dat je date alleen met ju aan het daten is. de meeste singles hebben ergens nog wel een deurtje openstaan. ernaar vragen brengt hem in verlegenheid en jij hebt niets aan het antwoord.

2. Kan ik je vaker zien en tijd met je doorbrengen? 

Het klikt wel die eerste date, maar moet je daarom vragen om dadelijk het hele weekend samen door te brengen? Dat komt opdringerig over. Als er echt een vonk is, een echte coup foudre, belanden jullie sowieso die avond in bed en komen jullie er voor een week niet uit, weekend inbegrepen.

3. Vond je het een leuke date, Vind je me mooi? Vind je me…

Mannen hebben vaak een allergie voor vrouwen die expliciet naar bevestiging vragen. Ze vinden dat vrouwen het toch maar zelf moeten voelen dat er iets goed zat, waarom moet dat persé benoemd worden. Als hij echt van zijn sokken geblazen is, dan zal je het snel genoeg merken.

4. Wat ga je volgend weekend doen? Heb je het druk deze week? 

Zulke vragen, zijn toekomstvragen. en niet gewoon een toekomst vraag, de man in kwestie weet ook dat je die vraag stelt omdat je wil weten of jij in de komende dagen in zijn agenda past. Al dadelijk een toekomstbeeld voorschotelen, komt vaak verkeerd aan.

5. Wanneer zullen we opnieuw afspreken?

Prik geen datum. Je zal wel zien: als jullie elkaar mogen, zorgen jullie er wel voor dat je elkaar kunnen zien en hangt hij die avond of de volgende ochtend aan de lijn.

 

This entry was posted in Andere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *