Wat zegt de kleur van zijn wagen over je date?

 Leatrice Eiseman is een kleurenspecialist en deed op haar website een grappige uitspraak over de kleur van de wagen van je date. Iets dat ik jullie niet kon weerhouden. Wetenschappelijk juist? Waarschijnlijk niet, maar toch even leuk om te lezen. En wedden dat je de volgende keer toch even stiekem kijkt als hij komt aangereden?

Zwart

Zo wijst zwart naar macht. een man die met een zwarte auto rijdt, heeft heel wat ruggengraat en zal niet makkelijk te manipuleren zijn.

Wit
Wil je een ordelijke man, kies dan een man met een witte auto. Volgens Eiseman communiceren ze op een directe manier. Iets meer drama? Kies dan voor parelmoer!

Zilver- of goudkleurig
Zilverkleurige mannen zijn mannen die niet omkijken, maar vooruit willen in hun leven én zijn modebewust. Intelligente en warme mannen die voor persoonlijk comfort kiezen, rijden doorgaans met een goudkleurige auto rond.

Knalrood
Opvallen, schreeuwt de kleur rood, ook volgens Eiseman. Het zijn mannen die egocentrisch zijn en vooral zichzelf geweldig vinden. Creativelingen rijden dan weer rond in het oranje.

Grijs
Grijze muizen kiezen voor grijze auto’s. Ze vallen niet op, maar je kan wel op  hen rekenen als je praktische oplossingen zoekt.

Blauw
Een autoritaire man die ergens voor staat, kiest voor donkerblauw. Zijn lichtkleurige vriend is vooral rustig en trouw.

Geel
Zoek je een grappenmaker, kies dan voor een man met een gele auto. Ze zijn goedlachs, maar willen wel opvallen.

Groen

Groen gaat dan weer voor stabiliteit en traditie. Hoe donkerder, hoe meer van dat!

This entry was posted in Andere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.