Fout type

Uit een Parship onderzoek waar 10.000 leden uit 12 landen,  bleek dat de helft van de singles zei dat hun ex helemaal geen invloed meer had op het soort van nieuwe partner die ze nu zochten.  Blijkbaar blijft dus de helft wel uitkijken naar een zelfde type en de andere helft helemaal niet. Misschien wel omdat ze op ‘het foute type’ vallen. Als je denkt dat je steeds op het foute type valt, kan ik je wat tips geven om ze de volgende keer beter te herkennen:

Hij/zij laat je wachten.

Wacht niet bij de telefoon tot je date je belt, als hij/zij beloofd heeft om te bellen. Wacht niet tot hij/zij je uiteindelijk uitvraagt. En wacht zeker niet langer dan een kwartier op restaurant (tenzij er een smsje geweest is met duizend excuses). Het komt hier op neer: wanneer je merkt dat iemand je in een wachtpositie zet, maak dan korte metten met zijn gedrag door de persoon zelf een weekje in de frigo te steken en geen contact met hem/haar op te nemen.

Hij wil je alleen voor de seks

Misschien is de grote meerderheid van mannen minder empathisch dan de meeste vrouwen zouden willen, dat is op zich niet zo erg. Het is wel raar als diezelfde empahtischarme man plots wel een heel vocabulaire kan boven halen wanneer hij het idee heeft dat er meer inzit dan alleen een babbel. Wees op je hoede als een man in een vroeg stadium al kleffe praat uithaalt en zeker wanneer hij de ene keer afstandelijk is en plots erg gretig wordt wanneer je in een sexy kleedje verschijnt; Als een man je echt leuk vindt, laat hij dat continu merken.

Ik kan me nog niet binden.

Als iemand niet exclusief met je wil daten omdat die zich nog niet wil binden, dan ben je gewoon niet interessant genoeg. En vaak komen daar een hele hoop excuses bij kijken;: ik kom nog maar pas uit een relatie, ik lig met mezelf in de knoop, ik heb bindingsangst, ik ben onzeker over mij uiterlijk,… Als iemand je écht leuk vindt, dan probeert hij al die excuses te overwinnen om je niet te verliezen aan iemand anders. Wordt hier geen poging tot gedaan ben je gewoon niet  interessant genoeg voor de andere.

 Ik wil je wel zien maar heb het zo druk.

Natuurlijk heb je liever iemand die een goede job heeft en wat carrière maakt, uiteraard vind je het belangrijk dat ze haar eigen centen verdient en huisje heeft. Maar dat wil niet zeggen dat die carrière altijd op nummer een moet staan. Wanneer er meer naar de blackbarry dan naar je ogen gekeken wordt tijdens een date, verdient die persoon het niet om tegenover jou te zitten. Als een nieuwe partner jou niet af en toe op nummer één kan zetten, zal je niet plots later wel die plaats krijgen, deze situatie zal alleen maar verslechteren.

This entry was posted in geen match, valkuil relatie and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.