Wat moet ik aandoen? En nu voor haar…

Misschien moet je de keuze van je kledij deze avond maar eens laten afhangen van het soort man dat je in huis hebt: een borsten-, een billen- of een benenman?

Is jouw man een billenman?

Dan vindt hij ronde, perzikvormige billen waarschijnlijk het aantrekkelijkst. Het dragen van designspijkerbroeken is de laatste tijd zo populair omdat hierin de aandacht op de billen wordt gevestigd, die hierin een stevige, ronde vorm krijgen. Door het dragen van hoge hakken krijg je een holle rug, steken je billen naar achter en wiegen je heupen tijdens het lopen.

Of is hij toch eerder een borstenman?

Dan heb je waarschijnlijk zelf ook al gemerkt dat er in de afgelopen jaren een ware obsessie voor borsten is ontstaan, denk alleen maar eens aan al die vergrotingen die gedaan worden. Jurken met een flink decolleté en push-up BH’s maken de gleuf tussen de borsten nog opvallender. Moest je eerder over een a-cupje beschikken, treur dan niet. Uit bijna alle onderzoeken komt naar voren dat mannen borsten in vrijwel alle vormen en maten aantrekkelijk vinden.
Als hij een benenman is, kan hij zelf biologisch verklaren waarom zijn voorkeur daar naar gaat. Als een meisje in de puberteit komt, groeien haar benen ineens heel hard onder invloed van hormonen. Haar extra lange benen vormen een krachtig non-verbaal signaal dat mannen te kennen geeft dat ze seksueel rijp is en in staat om kinderen te baren. Benenmannen zien graag vrouwen op hoge hakken omdat die de illusie wekken dat ze langere ‘rijpe’ benen heeft. Mannen zien ook liever goed gevormde, dikke benen, dan dunne, spichtige benen omdat extra vet in de benen het verschil tussen de seksen benadrukt. 

En als je het eigenlijk niet weet tot welk type hij hoort, zit je dus steeds goed met hoge hakken, een strakke broek en een decolletétje!

This entry was posted in verliefd. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *