Do’s and don’ts (laatste deel)

Al zeven tips hebben jullie gekregen, hier de laatste drie! 

8. Hou het kort.

Als jullie samen iets gaan drinken, is 2 uur meer dan voldoende. Gaan jullie samen uitgebreid eten, dan is 4 uur het maximum.
Neem als vrouw zelf het initiatief om op te stappen. Het volstaat om te zeggen dat je naar huis moet en nog andere dingen moet afwerken of regelen. Ga hierop niet dieper in. Je maakt je date zo duidelijk dat je ook een eigen leven hebt en niet (wanhopig) op zoek naar een man bent.

9. Een vluchtig kusje op de wang volstaat.

Het klinkt zo oubollig maar het werkt. Geef je date na je eerste afspraakje nooit meer dan een vluchtige kus op de wang.
Tongzoen niet, zelfs al zou je het liefst van allemaal je date hartstochtelijk rond zijn nek vliegen en hem beginnen te kussen.
De achterliggende reden is dat je date je moet vertrouwen. Door hem geen tongkus te geven, weet hij dat jij ook andere mannen niet op een eerste afspraak kust en geef je hem iets om naar uit te kijken.

Om dezelfde reden nodig je je date zelf ook nooit mee uit naar huis.

10. Raak (nog) niet emotioneel betrokken.

Het was slechts een eerste date. Bekijk het luchtig. Begin nog niet te zweven over hoe mooi en goed hij is of hoe romantisch alles zou kunnen worden.

(Bron: Liefdestips)

This entry was posted in afspraakje, kussen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *