Hoe hou ik mijn profiel aantrekkelijk?

Overvolle inbox de eerste weken. Je kan de nieuwe berichten haast niet bijhouden. In een eerder stukje hebben we al gezegd dat je die berichten best niet helemaal kan deleten. Na je eerste grote selectie van de profielen van singles die je instant aantrekkelijk vond en hebt aangeschreven, hou je nog eens aantal profielen over. Die kan je uiteraard ook nog in de volgende weken contacteren. Maar hoe zorg je ervoor dat je profiel voor de nieuwelingen aantrekkelijk blijft?

Door regelmatig je foto’s te veranderen, zorg je ervoor dat singles die al eerder op je profiel kwamen, wel af en toe terug komen kijken. Ze krijgen elke keer een net iets andere jij te zien. Uiteraard behoud je een tweetal foto’s: waar je voluit te zien bent en een portret. Maar je kan die twee basisfoto’s uiteraard elke keer aanvullen met een leuke vakantiefoto, dan weer een foto van jou in je zetel, een foto met je huisdier, een foto wanneer je je hobby aan het beoefenen bent, een foto van jou op je werk of op een feestje of waarom niet op een galadiner waar je met die verbluffende jurk of dat stijlvolle pak op staat?

De meeste websites bieden je ook de kans om elke dag iets te posten: een gedachte, een gevoel, een korte beleving, hoe je in het leven staat,… Ook daar wordt naar gekeken en het wordt gelezen. Zo geef je de andere singels steeds een beetje meer informatie over wie je bent en waar je voor staat of hoe je leven er op dat moment uitziet.

Zelfs de invulling van je profiel kan anders. Waar je eerst als hobby schrijft  dat je graag boeken leest, kan je de volgende keer een aantal auteurs benoemen die tot je top drie behoren. Of waarom niet de steden opnoemen van alle citytrips waar je ooit naatoe bent geweest? Zo geef je de bezoekers van je profiel telkens weer een nieuwe kans om je makkelijk aan te schrijven want er zijn plots meer aanknopingspunten!

Vernieuwen is de boodschap dus!

This entry was posted in Andere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *