Meer over lust (deel 2)

Het boekje ‘100 methods for a good sexlife’ is maar klein, maar er staan enkele leuke dingen in!

Zwart als de nacht

Kleurexperts adviseren je van top tot teen je in het zwart te hullen. Volgens deze experts voelen vrouwen zich enorm tot deze krachtige kleur aangetrokken. De peiling onder vrouwen wijst uit dat ze mannen in het zwart pikant, erg indrukwekkend eruit vinden zien en er gaat een sensuele uitstraling vanuit. Deze vraag is aan 90 vrouwen gesteld.

 Liplezen

Laat je ogen over haar gezicht dwalen als ze aan het woord is en laat hierbij je blik langer op haar mond. Scan haar gezicht en ga altijd terug naar haar mond en hierbij moet je niet stom gaan staren. De vrouw voelt zich hierdoor – we kunnen niet genoeg benadrukken dat je het op een elegante manier moet doen – gewaardeerd en gevleid. En, niet geheel onbelangrijk, dat ze het idee krijgt dat er naar haar wordt gekeken alsof de man haar zou willen kussen. Dit kan een lichamelijke ontlokken en  wellicht een reactie van haar zijde. Mannen die denken dat hun geweldige Don Juan-blik een vrouw doet smelten, begrijpen het niet. Heb je jezelf wel eens goed in de spiegel bekeken? Het is bijna angstaanjagend eng….

 Walk ‘The Walk’

Door een open, ontspannen houding met je hoofd fier op je romp daarbij ontspannen gebaren maken – aan te nemen, kan een man zijn status en klasse visueel benadrukken, zegt een bekende antropoliste. De eeuwenoude manier van lopen – romp een beetje naar voren met opgeheven hoofd –  drukt geluk, gezond en een dosis zelfvertrouwen uit. Als je met vastberaden, korte stappen loopt straalt dit net zelfvertrouwen uit. Een branie, machoachtige manier van lopen benadrukt juist het gebrek aan zelfvertrouwen.

 

 

Moeder Natuur

Laat Moeder Natuur haar werk doen. Neem een vrouw mee naar een strand, park of ander natuurgebied (nee, niet de onbevolkte duinen). Hierdoor zullen andere zintuigen dan het hoofd worden geactiveerd. Schoenen zitten dan eigenlijk in de weg, dus zoek naar een originele manier om de schoenen uit te kunnen trekken en blootsvoets het pad te bewandelen. Ga lekker met de voeten in het water lopen of in het gras. Ze zal zich meer bewust worden van de natuur en haar lichamelijke gevoelens.

 

Keukenprinsje

Ons advies bevat drie woorden: doe het zelf. Een Zweeds onderzoek heeft uitgewezen dat 93% van de vrouwen onder de indruk zijn van mannen die weten hoe ze een maal moeten prepareren. Daarnaast is er ook nog een antropologisch aspect: voor miljoenen jaren zorgden mannen voor het vlees en waarschijnlijk bereidden ze dit zelf ook. Kortom, vrouwen zullen sneller gecharmeerd raken van een eenvoudig doch zelf gemaakt maal, dan een Bourgondisch diner dat je bij de traiteur op de hoek hebt gehaald.

 

Voetfettish

Vrouwen letten op aspecten waar mannen minder snel naar kijken, zoals schoenen. Heb je afgetrapte, ongepoetste stampers aan, prettige wedstrijd. Het betekent niet dat je ontzettend hippe, moderne of dure schoenen moet aanschaffen. Kies liever je betere schoenen dan je oudste kloffie, ga voor het gepoetste stel en laat de afgetrapte in de kast liggen.

(uit: 100 methods for a good sexlife)

 

 

This entry was posted in Andere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *