Meer over lust (deel 1)

Begin van deze maand heb ik jullie al wat tips gegeven, uit het geweldige boekje “100 methods for a good sexlife”, sta mij toe om jullie er nog enkele mee te geven.

 

Bubbels…..

In een Revlon studie werden 1007 volwassenen ondervraagd over prikkelingen die de sensualiteit verhogen. 34% gaf champagne op als het meest sensuele en 29% noemde aardbeien. Neem het zekere voor het onzekere, verwen je liefde met champagne én aardbeien. Je zit gebeiteld.

 

Aanraken, maar niet haar!

Een psychologe meldde dat je jezelf moet aanraken zoals zij aangeraakt zou willen worden. Hiermee suggereer je dat je haar wilt aanraken. Snel zal hier opvolgen dat zij zichzelf aan jou spiegelt en dezelfde aanrakingen op dezelfde plekken zal uitvoeren. Hint: streel jezelf van oor tot en met de nek, doelbewust – niet te opvallend

 

Peper het in….

Veel kruiden zoals Spaanse pepers en cayennepeper zorgen voor het verwijden van de bloedvaten. Deze verwijding gebeurt ook aan het begin van seksuele gevoelens. Het bloed wordt rond en in de vagina gepompt en dat lijkt veel op het opwekken van sensuele gevoelens.

 

Fluister zoetigheden

De meest romantische dichtenbundel is ‘Twenty Love Poems an a Song of Despair’ van de Chileense dichter Pablo Neruda. Neruda was een dikke, kalende, van middelbare leeftijd man die op luchthavens door horde gillende vrouwelijke fans werd begroet. Als je het te ver vindt gaan om gedichten voor te lezen, doe je er in ieder geval goed aan om het voor haar aan te schaffen en na – of tijdens – een romantisch diner voor twee aan haar te geven.

 

This entry was posted in Andere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *