Mijn date kust niet.

Sinds een vijftal weken zie ik een man op regelmatige basis. Hij is geweldig, knap een beetje verlegen en het klikt echt goed tussen ons. Maar onze afspraakjes eindigen altijd met een zedige kus op de wang en hij heeft eigenlijk nog niet aangegeven dat hij meer wil. Toch maakt hij steeds een nieuwe afspraak. Ik ben normaal gezien een zelfzekere vrouw die geen blad voor de mond neemt, maar omdat ik deze man echt graag heb, ben ik wat voorzichtiger en wil ik geen druk leggen. Nu begin ik te twijfelen. Heb ik het fout begrepen en wil hij gewoon een vriend zijn en niet meer?

Zou jij vijf weken tijd en energie steken in iemand waar je uiteindelijk niets mee wil? Nee toch? Dus ik denk dat hij wel degelijk meer van je wil dan gewoon je vriend zijn. Je zegt zelf dat de afspraakjes leuk zijn en dat hij zelf een nieuwe afspraak maakt met je. Je geeft ook aan dat hij verlegen is. Wel, draai eens even de rollen om. Als hij erg verlegen is en jou ook ziet als die zelfzekere vrouw die steeds op haar doel afgaat, wacht hij waarschijnlijk gewoon op jou. Hij denkt waarschijnlijk dat jij wel een duidelijk teken zal geven als je klaar bent en dat heb je nog niet gedaan.

 

Best wel grappig, niet: jij bent voorzichtiger omdat je hem niet onder druk wil zetten en net doordat jij je anders gaat gedragen dan normaal, gebeurt er ook niets en ga je twijfelen. Wees dus jezelf. Als je deze man zo leuk vindt, kus hem dan. Je hebt niets te verliezen: als hij je graag heeft, dan is hiermee de eerste stap gezet en heb je hem een duidelijk teken gegeven dat je hem leuk vindt. Als hij toch nog twijfelt, dan werd het tijd om die twijfel op tafel te gooien. Het kan ook zijn dat hij wat angstig is om persoonlijke redenen om een intieme relatie te beginnen (ik denk aan een erectiestoornis, een bepaalde ziekte,…). Maar dan weet hij met jouw kus alleszins dat jij er voor wil gaan en ligt de bal in zijn kamp!

This entry was posted in Andere and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *