Waar ga je op date?

Red flag kennen de meeste mannen uit de Formule 1 wereld. Het wil zeggen dat er een probleem is op het circuit en dus gevaarlijk rijden is. Een aantal mannelijke singles hebben deze naam gekozen om een site te maken waarbij ze mannen en vrouwen waarschuwen over al de dingen die vrouwen doen en mannen afstoten. Alleszins toch vanuit hun eigen ervaring. Een grappige website dus, die 100redflags heet.

Honderd dingen die mannen als ee regelrechte afknapper bschouwen bij een vrouw worden opgenoemd: ze gaat elke zondag naar de kerk, ze heeft meer vrienden dan vriendinnen, ze leest haar horoscoop,…

Daarnaast hebben de mannen ook een website (askmen.com) met allemaal toptiens: de top tien van dingen die je moet doen wanneer je haar ouders ontmoet, hoe je haar moet dumpen, welk kado je moet kopen voor moederdag en… de plaatsen om te gaan daten. Ik haal er vijf plaatsen uit want bij elke plaats maken ze duidelijk aan de dames welke heer ze mogen verwachten (indien hij de ontmoetingsplaats kiest).

Met andere woorden: aan de hand van de datingplaats kan je weten wat voor soort van man je in de kuip hebt, alleszins volgens  de mannen van 100redflags.

1. Een gewoon Cafeetje. 
De kans is groot dat hij je meeneemt naar een gewone plaats omdat hij je ook in die modus wil zien. Hij wil niet dat je extra uitpakt met een superduur kleedje. Doe maar gewoon, zegt deze man. Hij wil dat je je goed en thuis voelt. Een man als deze wil wel een vrouw, maar de zoektocht naar de ware is zeker niet iets dat zijn leven bepaald.

2. De koffiebar
In de meeste koffiebars is het erg rustig en is er niet echt veel animo. Het is een plaats waar je naartoe gaat voor een goede babbel en een intiem gesprek. Dit is een man die in zijn date geïnteresseerd is en niet zomaar iemand wil om een nacht de lakens te delen.

3. Actie alstublieft
Gaan wandelen, samen wat gaan fietsen, naar de achtbaan op de kermis, een bezoek aan een museum… niet elke vrouw ziet het zitten om onmidddelijk iets actief te doen. Toch is dit een van mijn favorieten: een man met wie je een ervaring deelt. En aangezien samen ervaringen delen een van de dingen zijn die een relatie op lange termijn samenhoudt, zit je hier dus goed!

4. Het chique restaurant
Wanneer je de naam van het restaurant gegoogeld hebt, nadat hij het jou heeft doorgegeven, val je haast achterover. Een sterrenrestaurant. Deze man zal je goed verzorgen en bij hem hoef je je geen zorgen te maken. Je voelt je zeker gevleid dat hij zoveel geld aan een eerste date wil spenderen. Denk eraan dat dit soort van mannen graag het dessert tussen de lakens krijgt. 

5. De perfecte locatie
Hij weet hoe het moet. Niets in zijn keuze is te. Het is niet te luid, niet te stil, niet te fancy, niet te doordeweeks, niet te romantisch, niet te saai,… He knows what women want. Dus hij kan niet alleen een goede plaats kiezen, maar gaat ook op de juiste manier om met vrouwen, zegt de juiste dingen, doet de juiste dingen. Bij hem voel je je speciaal. Misschien beseft hij zelf niet wat voor een magie hij teweeg brengt of hij is gewoon een getrainde ‘player’.

This entry was posted in afspraakje, Andere, daten, Eerste afspraak and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *