Seks met je ex

Seks hebben met je ex: is dat zo erg?

Jong of oud, misschien herken je je wel in de volgende situatie: de knoop is doorgehakt, de echtscheiding uitgesproken, de regeling voor de kinderen getroffen, de papieren geregeld en de nieuwe meubels op je appartement heb je net inelkaar geschroefd, het intense verdriet is over, de grote woede is gaan liggen, en dus ga je met een vriendin lekker shoppen.

‘ Een nieuwe start’ is je moto. Dus je verandert van kapsel, je kleedt je sexy en stift je lippen extra rood! Leuk. Een nieuw hoofdstuk kan beginnen.

’s Avonds ga je stappen, je staat open voor vers en nieuw, je komt met je hele wapenarsenaal de plaatselijke kroeg binnen, en wie staat daar? Je ex!

Om een lang verhaal kort te maken: hij ziet er goed uit, jij ziet er goed uit, je drinkt samen wat, het wordt laat en voor je ’t weet eindig je samen in bed voor een fantastische vrijpartij. Want die is net zo goed als de stormachtige seks in het begin van de relatie. Dit is napalen…

 En jawel hoor, napalen komt vaker voor dan ex-partners willen toegeven. Doen dat ze dat wel dan zeggen ze allen hetzelfde: de seks was heerlijk! Raar maar waar, maar hier is wellicht een verklaring voor. Op het moment dat die goede seks jullie ‘overkwam’ had geen van beiden bepaalde verwachtingen.

Je kent elkaars body ondertussen heel erg goed en de ene weet wat de andere leuk vindt.

Mannen en vrouwen genieten van napalen ook even intens.

Maar uit een enquête blijkt toch een lichte nuance.

Vrouwen palen wel eens na in de hoop dat de relatie een tweede kans krijgt. Mannen doen dat ook wel, maar in mindere mate. Vele mannen gaven nadien toe dat ze alleen maar zin hadden in seks en voorlopig nog geen andere partner vonden.

Wat de reden ook is, het kan maar deugd gedaan hebben!

This entry was posted in ex, vrijgezel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *