Hoe een profiel aantrekkelijk maken voor een vrouw

Parship vindt privacy belangrijk en gooit niet dadelijk alle foto’s op het net. Dat wil zeggen dat vrouwen in eerste instantie je niet beoordelen op je foto, maar wel  op je profiel.

De enige manier om een reactie van een vrouw op je profiel te krijgen, is een aantrekkelijk profiel te plaatsen. Dat ligt voor de hand. Toch gebeurt het te weinig. Als je de aandacht van vrouwen wilt, moet je weten wat ze aantrekkelijk vinden en wat niet. Denk praktisch: vrouwen zijn je doelgroep. Zorg dat je hen bereikt.

Op een Nederlands website chathulp-nu.nl staan een hoop tips over hoe je een aantrekkelijk profiel maakt. Ik geef je enkele van hun tips mee:

Een vrouw is gevoelig voor het idee dat ze bijzonder voor je zou kunnen zijn. Zeg daarom niet dat je op zoek bent naar ”leuke vrouwen”. Dat is een groep, en een vrouw wil alleen die ene zijn. Zeg dus: “een leuke vrouw”.

Lig je in scheiding? Vertel dan zorgvuldig waarom je in die fase toch iemand zoekt. Want de vrouw die geen uitleg krijgt, besluit dat je een onbetrouwbaar varken bent en dat je haar waarschijnlijk ook zo zult behandelen.

Hetzelfde geldt voor opmerkingen als: “even rondkijken” en “ben niet echt op zoek.” Een vrouw die dat leest, denkt dat je geen interesse hebt in haar reactie. Wees duidelijk over wat verlangt en beschrijf dat en jezelf in termen van emoties. Zeg wat je fijn vindt, waar je van houdt, wat je genoegen doet, waardoor je je kwetsbaar voelt. Vrouwen vinden dat zinvoller dan de feiten over werk, lengte of een foto van je auto.

Zo voorkom je ook het verschrikkelijke “als je nog vragen hebt, mag je die gerust stellen” Als je zelf niets meer te zeggen weet, waarom zou zij je dan benaderen?

Samengevat. Een profiel dat vrouwen aantrekt, richt zich op het vinden van die ene, is duidelijk en positief en bevat emotionele informatie.

This entry was posted in online daten, profiel, vrijgezel, vrouw and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *