Lente en lust. (deel 1)

De lente is er, soms wel en dan weer niet,… Maar de feromonen blazen weelderig in het rond en de kuiten worden ontbloot.

Tijd om eens wat weetjes te vertellen die je niet dadelijk te horen krijgt…. Nu krijg je de eerste vijf, in het volgende blogverslag de vijf volgende.

 

Zorg om te beginnen dat je regelmatig toch eens goed uitslaapt. Een Amerikaans slaapcentrum kwam na onderzoek tot het besluit dat wie slecht of maar kort sliep de dag erna minder zin heeft in seks. Als je niet voldoende REM-slaap had, stijgt je stresshormoon en dat zorgt meteen voor een daling van je seksdrift. Een hete vent ligt dus op tijd onder zeil!

 

Tweede gebod: vergeet de oren niet. Ze zijn een onderschatte erogene zone. Het oorlelletje en de smalle strook aan de achterkant van je oorschelp zit vol zenuwuiteinden en zijn dus zeer gevoelig. Als je daar met je tong of zachtjes met je vinger gaat stimuleren kan je je partner helemaal in the mood brengen. Met wat licht gehijg erbij gaat ze zelfs recht naar de hemel.

 Je gaat lachen, maar heb je al eens gemediteerd tijdens je orgasme? Gecontroleerde ademhaling en relaxatie doen je DHEA-spiegel stijgen. DHEA is de afkorting van

dehydropiandrosteronhormoon. Uitspreekbaar of niet, het stimuleert in elk geval je seksdrift.

Dus eerst op het matje en dan in het bed!

 

Gebod nummer vier: wees bereid en voorbereid! Hou je libidovlammetje de hele dag brandende. Fantaseer desnoods over dat geweldige seksfestijn dat je later op de dag te wachten staat. Een studie uitgevoerd door het Tulane Medical Centre uit New Orleans, USA, bewijst dat vrouwen die hun vlammetje overdag niet laten uitgaan, binnen de 30 seconden reageren op stimulatie!

 Je gaat het uit jezelf misschien niet aan seksueel genot verbinden, maar de urethra kan jouw nieuwe erogene ontdekking zijn. De urethra is het plasgaatje. Uroloog Kevin McKenna ontdekte zelfs dat stimulatie van dit plekje tot een orgasme kan leiden. En het is ideaal om te bewerken nadat de clitoris van je vriendin iets te gevoelig geworden is. Na een orgasme kan dat wel eens het geval zijn. Dank zij de urethra bezorg je haar een golvend orgasme zonder haar clitoris in de vernieling te wrijven!

 

(Bron: 100 methods for a good sexlife)

This entry was posted in seks, weetje and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *