Daten voor Dummies (3)

Voor sommige singles is onlinedaten iets helemaal nieuws. Om je niet helemaal op glad ijs te begeven, probeer ik jullie rond enkele aspecten van onlinedaten wat tips mee te geven.

Jij bent trouwens niet de enige die de sprong gemaakt heeft. Op www.she.be/nl/jij kan je meelezen hoe een man en een vrouw hun eerste weken daten hebben ervaren.  Uiteraard zorgt Parship ervoor dat ze goed gecoacht worden en daarom heb ik minstens een keer per week telefonisch contact met hen  (of meer als ze dat willen).

Enkele van de tips die ik aan hen gaf, vind je ook terug op deze blog. Vandaag tips rond de foto.

5) Laat een foto zien van hoe je écht bent

Uiteraard heb je nog ergens een foto liggen van op een feest enkele jaren geleden na een kappersbeurt van enkele uren en dat verduiveld duur jurkje. Of die ene foto die werd genomen op dat congres toen je dat prachtige kostuum aan had. Maar ben jij dat?

Laat zien wie je bent. Als je graag een boek leest, neem dan een foto waar je ergens aan een tafeltje geniet van je kop koffie terwijl je een turf vasthebt. Als je graag reist, mag er gerust een foto op staan van jou ergens op een van je bestemmingen. Niets getruceerd, geen fotoshop, mensen houden van echtheid.

6) Je partner voor een langdurige relatie is geen keurwaar.

Je bent aan het mailen en het is leuk. Je vraagt om zijn/haar foto te zien. Die krijg je toegestuurd en wanneer de foto zichtbaar wordt denk je ‘ Deze persoon zou ik in het echte leven waarschijnlijk niet eens hebben aangesproken’ .

Ik denk dat je ook best niet altijd alleen op een foto kan afgaan. Sommige mensen hebben nu eenmaal geen mooie foto van zichzelf en ‘pakken’ niet goed op foto. Maar ze zijn in het echt wel mooi, of hebben een zeer mooie stem, of kunnen kijken tot in je hart. Vandaar dat je beter iemand toch één keer ziet, maak daarna je beslissing pas. Trouwens, het idee van ‘dit is mijn type niet’ is ook niet echt juist. Je kan op echt ieder type verliefd worden, al kan je niet tot ieder type aangetrokken zijn. Doe dus even de moeite om iemand te leren kennen.

This entry was posted in afspraakje, blijf jezelf, lichaamstaal, online daten, profiel, single and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *