Wat te doen bij een eerste date?

In de komende weken geef ik wat eerste- date-tips mee, soms voor mannen, soms voor vrouwen of gewoon voor allebei. Hier alvast eentje voor mannen:

Liplezen

Vrouwen praten meer, wijst onderzoek uit en dan willen ze natuurlijk iemand die luistert, écht luistert. Je kan het luisteren ook een sensueel tintje geven. Doe als volgt: laat je ogen over haar gezicht dwalen als ze aan het woord is en laat hierbij je blik langer op haar mond. Scan haar gezicht en ga altijd terug naar haar mond en hierbij moet je niet stom gaan staren. De vrouw voelt zich hierdoor – we kunnen niet genoeg benadrukken dat je het op een elegante manier moet doen – gewaardeerd en gevleid.

En, niet geheel onbelangrijk, dat ze het idee krijgt dat er naar haar wordt gekeken alsof de man haar zou willen kussen. Dit kan een lichamelijke ontlokken en  wellicht een reactie van haar zijde. Mannen die denken dat hun geweldige Don Juan-blik een vrouw doet smelten, begrijpen het niet. Heb je jezelf wel eens goed in de spiegel bekeken? Het is bijna angstaanjagend eng….

This entry was posted in afspraakje and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *