Boodschappenlijst bij het daten?

Als derde punt op de boodschappenlijst die vrouwen meenemen bij het daten, zetten auteurs Mirjam van den Broeke en Femmetje de Wind: Hij moet er lekker uitzien.

Ook hier halen beide dames de mosterd bij onze voortplantingsdriften. Een aantrekkelijkere man is ook een man die genetisch gezien gezonder is en dus een beter nageslacht zou kunne produceren. En buiten dit feit om, laat ons eerlijk zijn: het is best leuk om je hoofd op de gespierde borstkas van een knapperd te leggen.

En, zeggen beide dames, moest het zijn dat Moeder Natuur niet zo gunstig is geweest voor manlief, dan zorgt een lading verliefdheid er wel voor dat hij tenminste mooi in onze ogen is. Vandaar dat sommige vrouwen zich na de eerste verliefde periode ook terecht afvragen ‘wat ze in godsnaam in die man gezien hebben’.

De vraag blijft: is het belangrijk? Wel, voor sommige vrouwen wel, voor ander niet. Je kan ook voor hem vallen omdat hij je het lachen maakt, omdat hij je aanbidt, omdat hij een mooie stem heeft, omdat je in zijn handen smelt,…

 

This entry was posted in Andere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *