De meidengroep

Een hoop singles zijn er, elk in een andere fase. Op de een of andere manier -zonder het als een  genderverschil te bestempelen- valt het op dat singles van dertig en veertig toch net iets anders omgaan met hun alleen zijn. Het valt op dat de vrouwen van deze leeftijfdscategorieën (en ouder) samenklitten en er heuse meidenbendes worden ontwikkeld. Een meidengroep die samen uit gaan, samen gaan dansen, maar even goed samen koken, met de kinderen samen uitstappen doen en samen blijven slapen (de beruchte pijamafeesten). Bij mannen valt er iets anders op. Zij Doen dingen samen. Zij kruipen samen op de fiets, gaan samen naar de voetbal kijken, gaan op café wat hangen, pikken een concertje mee.

Ik kan me ook nie tvoorstellen dat mannen een avond samen kruipen  in het huis van een van beiden, samen koken, lekker kletsen  en dan gezellig blijven slapen. Maar ik kan me vergissen natuurlijk…

Hoe gezellig zo een meidengroep ook lijkt, toch is er een keerzijde (zoals aan elke medaille). Vrouwen die samenhokken doen het vaak om de eenzame dagen wat te verdrijven en daar is niets mis mee, maar het kan er ook voor zorgen dat net dit gegeven hen tegenhoudt om een nieuwe stap in de wereld te zetten. Vrouwen kunnen hierdoor in het groepje blijven hangen en hoezeer ze ook een nieuwe partner willen, de noodzaak om er een te zoeken wordt minder groot. Niet echt een probleem zolang de meidengroep intact blijft, maar als de leden een voor een beginnen uitzwermen omdat zij toch een nieuwe liefde zijn tegengekomen, kan het wel eens zijn dat er enkele vrouwen alleen achterblijven.

Belangrijk dus om je netwerk te blijven uitbreiden en je jachtinstinct niet te verliezen terwijl je gezellig ligt te kletsen in de grot; of meer nog.. Misschien kan je met de meidengroep samen een avondje onlinedaten organiseren. Een hoop vrouwen samen achter de comuter en samen op zoek gaan naar een nieuwe man. Wie weet ontdekt je vriendin op de site waar zij op zit wel iemand voor jou en had jij niet die ene klik bij je date van vorige week, maar denk je dat het wel iemand is die voor je vriendin geschikt is…

Moraal van het verhaal: meidengroepen kunnen de eenzame dagen best wel wat lichter maken, maar als er een mogelijkheid is tot intimi-tijd, dan moet je die zeker nemen als vrouwelijke single!

This entry was posted in Andere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *