Foute mannen checklist

Soms hoor je vrouwen wel eens zeggen dat ze steeds vallen op de foute mannen. Maar wat is dat “een foute man”? In talloze internetfora vind je honderden lijstjes. Best wel grappig eigenlijk. Hier een samenvatting van de meest voorkomende top vijftien. Indien je date er tien van de vijftien scoort: dumpen!

 1. Hij ontvangt de hele tijd berichtjes en social updates op zijn mobiele telefoon en we hebben het hier niet over werk…
 2. Hij praat teveel over zijn ex. Zij was de ideale vrouw. Daar kan niemand aan tippen.
 3. Hij praat niet over zijn verleden.
 4. Hij heeft geen vrienden of iedereen heeft hem in de steek gelaten of onrecht aangedaan.
 5. Hij spreekt zichzelf vaak tegen.
 6. Hij flirt met de serveerster of is afgeleid als er een andere mooie vrouw in de buurt komt en vervolgt het gesprek pas als zij uit het zicht is verdwenen.
 7. Hij praat teveel over zijn werk en uit zijn verhalen komt naar voren dat het een bron van frustratie is.
 8. Hij heeft geen baan (met alle respect), zegt dat hij ‘in between jobs’ is maar doet alsof dat zijn eigen keuze is. Waar leeft hij van?
 9. Hij denkt dat hij alles weet en laat geen ruimte voor jouw ideeën. Hij vindt dat jij een open boek voor hem bent en verklaart dit met trots. Hij is een soort Freud en jij hebt geluk dat je hem tegen het lijf gelopen bent.
 10. Hij gelooft niet in een vaste relatie en vindt dat monogamie tegen de natuur ingaat, tenminste als het om de man gaat. De vrouw heeft de neiging om monogaam te zijn…
 11. Hij is speels, op het kinderachtige af, en gedraagt zich soms opeens nukkig of onvoorzienbaar.
 12. Hij wil je ouders niet ontmoeten. Daar doet hij niet aan…
 13. Hij is niet zo heel jong meer, maar hij is single. Hoe dat zo?
 14. Hij kan je alleen op rare tijdstippen ontmoeten, ook al heeft hij – zo lijkt het – geen werk of andere verplichtingen die maken dat hij alleen op bepaalde tijdstippen en dagen tijd voor je heeft. Misschien is hij toch niet zo single…?
 15. Hij heeft weinig geld op zak en vraagt je om bij te springen. Hij zal het je terugbetalen maar doet dat niet of je krijgt, met allerlei vage excuses, alleen een deel terug.

Bron: trenstyle.net

Maar als je echt meer wil lezen over datingtips voor vrouwen op deze internationale vrouwendag, klik dan maar op onderstaande url!

http://www.parship.be/advies/de-eerste-afspraak/eerste-date-hoe-vrouwen-hun-mannetje-staan.htm

 

Of waarom niet van deze vrouwendag gebruik maken om de man van je leven tegen te komen? Doe mee aan de wedstrijd op Vijf in samenwerking met Parship! http://www.vijf.be/wedstrijden/win-een-12-maanden-abonnement-bij-parship/37599

This entry was posted in Andere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *