Fouten die hoogopgeleide vrouwelijke dertigers maken

Deze week las ik een interessant boek van Lori Gottlieb ” Marry Him: The Case for Settling for Mr. Good Enough“. Het legt de zeven meest voorkomende fouten uit die jonge hoogopgeleide vrouwen maken wanneer ze aan het daten zijn. Het niet vinden van de juiste man,  gaat over je visie over daten.

Haar advies gaat niet over het aanpassen van je standaard. Volgens haar leggen heel wat jonge vrouwen de lat té hoog wanneer ze beginnen daten. Daarom kijken ze naast mannen die wel perfect bij hun zouden passen en verspelen ze ondertussen tijd en energie blijven aan de foute mannen.

In de volgende blogbijdrages krijgen jullie haar zeven tips. Zeven punten waar vrouwen eens goed over na moeten denken. Vandaag de twee laatste tips van haar.

6) Vrouwen denken ‘ I love me more’

Heel wat vrouwen hebben geen man nodig, dat kan kloppen. Maar als je er een wil, moet je niet rondlopen met het motto ‘I love me more’. Dat betekent dat ze geen enkele twijfel hebben aan zichzelf en zich ook op geen enkele manier willen aanpassen aan de man. Die moet hen maar graag zien zoals ze zijn. Als je dit motto aanhoudt, zal je alleen blijven.

7) We denken dat hij al onze interesses moet delen

Hij houdt van vissen en ik van poëzie, hoe zou ik daar nu verliefd op kunnen worden? Hij zal mijn passie voor het woord nooit kunnen delen! Wel, misschien ben jij ook niet echt het beste gezelschap voor hem, wanneer hij naar een basketbalwedstrijd kijkt. Eigenlijk maakt dat niet uit. Jullie gemeenschappelijke interesse moet zijn ‘willen we hetzelfde in ons leven’. En als je daar in overeenkomt, maakt al de rest niet uit.

This entry was posted in afspraakje, alleen zijn, Andere, Eerste afspraak, single, valkuil relatie, verdriet, verliefd, vrijgezel, vrouw and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *