Hoeveel foto’s laat je zien?

Hoeveel foto’s heb jij op je profiel staan? Geen? Geen goed idee. Profielen zonder foto worden veel minder bekeken en aangeschreven. Eentje? Waarom maar eentje? Heb je maar een foto van jezelf waar je er goed uit ziet? Een hele fotoalbum?

Wanneer je te weinig foto’s ziet, dan is elke foto uiteraard belangrijk, want dan moet je daar al je informatie uithalen. Zie je twintig foto’s, dan lijkt het haast of de persoon zelf niet kon kiezen (of zichzelf toch wel heel graag ziet). Welk aantal is nu het juiste?

Vooraleer daar op te antwoorden, kan je misschien al eens beginnen met alle foto’s te verwijderen die echt niet thuis horen op een datingsite.

De eerste reeks om te verwijderen zijn de foto’s waar je met andere mensen op staat of waar je een stuk vanaf geknipt hebt. Als er meerdere mensen opstaan gaan potentiële daters zich misschien wel vergissen. niet te vergeten dat je een andere persoon zijn privacy schendt op dat moment. En een foto waar iemand anders afgeknipt is… Komaan.. dat is toch slordig!

Een tweede reeks  zijn de vier close-ups die je er op hebt staan uit vier verschillende jaren met vier verschillende kapsels. Eentje is genoeg en neem de meest recente. Zo zal een date zich nooit bedrogen voelen wanneer die je voor het eerst zal ontmoeten.

De derde reeks is de ‘ik ben mooi opgedirkt voor het huwelijksfeest’. Zo zie je er niet uit dag in dag uit. Leuk om zo een foto te hebben, maar gebruik die niet als profielfoto.

Wat dan wel? Wel een foto van je gezicht alleen en een foto waar je helemaal op staat. Meer moet dat niet zijn. Daarmee laat je voldoende zien. En niets houd je tegen om in je profiel te schrijven dat je nog meer foto’s hebt en dat je die best wil laten zien als er naar gevraagd wordt. Zo zorg je natuurlijk ook voor wat extra nieuwsgierigheid!

 

This entry was posted in Andere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *