Tussen de lakens is er wel degelijk een verschil tussen een single en iemand met een vaste relatie

Het boekenmerk Penguin bracht in het Verenigd Koninkrijk een nieuw boek uit van de bestseller auteur Sylvia Day. Om haar nieuw boek, Bared to you, te promoten, koppelden ze daar ineens een onderzoekje aan. Wetenschappelijk relevant is het niet te noemen, maar toch even, for the fun, de resultaten meedelen.

Hieruit bleek dat het seksleven van getrouwde vrouwen allesbehalve slecht is te noemen. Sterker nog, vrouwen in een relatie gaan meer zelf initiatief nemen in bed. Niet zo vreemd, aangezien ze zich iets veiliger voelen: ze kennen het lijf, weten dat de partner hun grenzen niet zal over gaan en weten wat ze moeten doen om te behagen en niet afgewezen te worden.

Single vrouwen daarentegen zijn toch wel wat avontuurlijker: ze vrijen liever op vreemde plaatsen of zoeken de natuur op. (te laat, de maïsvelden zijn net verdwenen). Ze kijken ook meer naar porno en gebruiken vaker speeltjes dan vrouwen met een vaste relatie.

Getrouwde vrouwen hebben meer seks, maar single vrouwen gebruiken dan weer meer verschillende standjes wanneer ze seks hebben. Vrouwen in een vaste relatie houden het iets vaker bij de missionarisstand.

Over het voorspel staan ze allebei ongeveer gelijk: vrouwen in een relatie gebruiken twee minuten minder. Maar of dat het verschil maakt….

 

This entry was posted in Andere. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *