Datingtips

Met daten komt heel wat kijken en makkelijk is het niet altijd. Vandaar dat heel wat singles na een tijd een afkeer krijgen van daten. Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling

Vooraleer je dus weer naar de datingsite surft om opnieuw de man/vrouw van je leven te vinden, houd je best rekening met een aantal dingen:

 – Wees realistisch. Niemand is perfect dus de persoon die tegenover je komt te zitten ook niet. Als je op zoek bent naar de ideale man of vrouw dan kun je beter single blijven.

– Pas je verwachtingspatroon aan zodat de realiteit beter klopt met de voorstelling die jij ervan hebt.

– Stel je doelen dichterbij. Door de spreekwoordelijke lat niet zo hoog te leggen voorkom je krampachtig gedrag en een nieuwe teleurstelling. Probeer een date niet langer te zien als dé kans om je ware liefde te ontmoeten. Maar om een gezellige middag of avond te hebben. De kans dat dit lukt is vele malen groter dan het eerste. Het geeft je in ieder geval een beter gevoel over jezelf en ook over het verloop van de afspraak.

– Date met mate. Overspoel jezelf niet met een overvloed aan nieuwe afspraken en indrukken. Geef jezelf de ruimte om iets een echte kans te geven.

– Blijf jezelf. Probeer je niet te gedragen of je op een sollicitatiegesprek zit waar je jezelf in korte tijd van je allerbeste kant moet laten zien. Hiermee voorkom je het gevoel dat je op eieren loopt en ieder moment door de mand kan vallen. Jij bent wie je bent, daar gaat het om.

– Het kan niet vaak genoeg gezegd worden maar spreek de eerste keer liever kort af voor een borrel of lunch. Als jullie allebei er een goed gevoel aan over houden is een nieuwe afspraak snel genoeg gemaakt. Een eerste lange afspraak die niet lekker loopt is voor allebei een onprettige ervaring.

This entry was posted in blijf jezelf, online daten and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *